Samsung întârzie actualizările la Android Oreo pentru telefoanele mai vechi şi mai ieftine

Samsung întârzie actualizările la Android Oreo pentru telefoanele mai vechi şi mai ieftine

FOTO via Slashgear

Samsung urmează să lanseze astăzi Galaxy Note 9, noul terminal din gama de business a companiei din Coreea de Sud şi, totodată, noul flagship al acesteia. Însă aceasta nu este singura ştire legată de telefoanele produse în estul Asiei. Se pare că liderii chaebolului au decis să întârzie update la Android Oreo pentru terminalele mid-range.

Ştiri pe aceeaşi temă

Odată cu lansarea oficială a lui Android 9.0 Pie, mai întâi pentru telefoanele produse in-house de Google, seria Pixel, şi pentru Essential Phone-ul gândit de Andy Rubin, mai mulţi producători de smartphone-uri au intrat automat pe lista de aşteptare pentru actualizarea la noua versiune a sistemului de operare realizat de Google, printre care şi Samsung, notează Slashgear.

Surpriză, însă. Chiar dacă Android Pie va sosi până la sfârşitul anului pe S9 şi Note 9, telefoanele mai ieftine din lineup-ul companiei asiatice nu vor „pupa” nici măcar versiunea Oreo până în primul sfert al lui 2019. 

Asta înseamnă că vor fi câteva luni în care diferenţa de software dintre telefoanele mai scumpe şi cele mai ieftine produse de Samsung va fi de două generaţii.

Printre telefoanele populare Samsung, care vor primi actualizarea la Oreo abia în 2019, se numără Galaxy J2, Galaxy A9 Pro, Galaxy J7 (2018), Galaxy J7 (2017) şi Galaxy J7 Max. Rămâne de văzut data exactă la care compania din Coreea de Sud va permite upgrade-ul.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: