Samsung Galaxy S9 este lăsat în urmă în testele de rapiditate şi performanţă de către iPhone X, iPhone 8 şi iPhone 7

Samsung Galaxy S9 este lăsat în urmă în testele de rapiditate şi performanţă de către iPhone X, iPhone 8 şi iPhone 7

FOTO via AnandTech

Samsung a anunţat noul său flagship în cadrul MWC 2018 de la Barcelona, iar reacţiile au fost împărţite. Noul terminal nu se deosebeşte prim prea multe lucruri de predecesorul său, Galaxy S8, acesta dispunând de o cameră foto ceva mai bună, de sunet stereo şi de emoji-uri personalizate, în genul celor implementate de Apple pe iPhone X.

Ştiri pe aceeaşi temă

Se pare că unii jurnalişti străini au apucat să se joace cu noul Galaxy S9 şi să îl supună la teste de tip benchmark. Cei de la AnandTech au comparat rezultatele obţinute de Galaxy S9 în testele de rapiditate şi performanţă cu cele obţinute de iPhone 8, iPhone 8 Plus şi iPhone X. Terminalele produse de Apple au câştigat proverbiala cursă.

Un lucru şi mai suprinzător este dat de faptul că, în testele realizate de AnandTech, chiar şi iPhone 7 este mai rapid decât noul Galaxy S9, în ceea ce priveşte procesorul din dotare. În testele benchmark, ultimele două procesoare produse in-house de Apple, A10 şi A11 depăşesc Exynos-ul Samsung, procesorul care echipează terminalele S9 care se comercializează în Europa.

Un purtător de cuvânt al Samsung a declarat pentru AnandTech că firmware-ul cu care terminalele de test de la MWC au venit echipate este responsabil pentru rezultatele slabe din trialurile de tip benchmark. Lipsa de optimizare ar fi adevăratul ”vinovat” pentru faptul că un terminal vechi de doi ani a ieşit pe o poziţie mai bună în respectivul test.

 

citeste totul despre: