Samsung Galaxy Note 4, disponibil în România la operatori

Samsung Galaxy Note 4, disponibil în România la operatori

Samsung Galaxy Note 4

Clienţii Orange pot achiziţiona la precomandă telefonul Samsung Galaxy Note 4 disponibil în magazinul online la preţul de 289 euro alături de un abonament Panteră 41 şi vor primi cadou o husă neagră S-View compatibilă, în limita stocului disponibil.

La finalul lunii octombrie 2014 telefoanele vor fi prezente şi în magazinele Orange alături de accesorii dedicate, precum huse S-View şi Wallet în diverse culori, şi de o gamă diversă de accesorii universale (încărcătoare, carduri de memorie, căşti audio, căşti Bluetooth, etc.).

În plus, cei care aduc în magazinele Orange un smartphone vechi atunci când intenţionează să achiziţioneze un telefon 4G beneficiază de o reducere în valoare de 40 până la 200 euro prin Buy-Back 4G.Orange continuă să ofere clienţilor cele mai noi tehnologii. Astfel, din 18 septembrie Orange oferă acces la viteze de până la 300 Mbps în toate abonamentele Panteră şi Colibri 25 prin tehnologia 4G+.

Clienţii pot alege unul dintre device-urile compatibile 4G+: Samsung Galaxy S5 4G+, Samsung Galaxy Alpha 4G+, Samsung Galaxy Note 4 sau modemul Air Net 4G+ E5786. În prezent, tehnologia 4G+ este disponibilă în 6 oraşe din ţară: Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Galaţi, Iaşi şi Timişoara.

Pentru a-şi proteja investiţia de situaţiile neprevăzute Orange recomandă clienţilor să opteze pentru o asigurare pentru tabletă sau smartphone în primele 30 de zile de la achiziţie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările