Samsung Galaxy A90 5G este primul telefon mid-range cu capacităţi 5G

Samsung Galaxy A90 5G este primul telefon mid-range cu capacităţi 5G

FOTO via Engadget

Dacă până acum, producătorii au rezervat conectivitatea 5G pentru telefoanele de top, precum Galaxy Note 10 Plus 5G sau OnePlus 7 Pro 5G, se pare că sud-coreenii încep să introducă acest feature şi în telefoane care intră (teoretic) în gama mid-range.

Ştiri pe aceeaşi temă

Samsung a venit în această vară cu o nouă gamă de telefoane low şi mid-range, gama A. Noul Galaxy A90 5G face parte din această gamă, însă specificaţiile sale l-ar fi poziţionat ca un dispozitiv de top la începutul acestui an.

A90 5G vine cu un procesor Snapdragon 855, două variante de RAM (6 sau 8GB), şi 128 GB spaţiu de stocare. Un ecran 1080p OLED de 6,7 inci, cu un notch mic şi un senzor de amprentă integrat asigură o calitate video destul de bună.

Pe spate, regăsim un sistem format din trei camere, cu un senzor principal de 48MP, o cameră ultrawide de 8MP şi un senzor de adâncime de 5MP. Camera de selfie are 32MP. Bateria telefonului are 4500mAh şi suportă încărcare de până la 25W.

Aşadar, Galaxy A90 5G oferă specificaţii foarte bune şi, în plus, viteze 5G. Mai mult, se aşteaptă ca preţul telefonului să fie unul destul de competitiv, acesta urmând să fie lansat mâine în Coreea de Sud. Rămâne de văzut dacă smartphone-ul va veni şi în Europa, însă dacă Samsung are planul de a-l aduce pe bătrânul continent, va anunţa acest lucru în cadrul IFA.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: