Samsung continuă să lucreze la display-ul perfect. Unde ar urma să fie mutată camera de selfie

Samsung continuă să lucreze la display-ul perfect. Unde ar urma să fie mutată camera de selfie

FOTO via Getty Images North America

Cei de la Samsung vor să îşi îndeplinească dorinţa de a ajunge la un display care să fie constituit exclusiv din ecran, fără notch, bezel sau gaură pentru cameră.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Yang Byung-duk, vice-preşedintele grupului R&D, care se ocupă de display-urile telefoanelor Samsung, a spus că ”deşi nu ar fi posibilă fabricarea unui astfel de smartphone în următorii 2 ani, tehnologia poate ajunge la un punct în care gaura de cameră să fie invizibilă, fără să afecteze funcţiile acesteia în vreun fel”.

Deşi acesta a lăudat noul display Infinity-O de pe Samsung Galaxy S10, a ţinut să menţioneze şi că sud-coreenii plănuiesc să mute într-un final camera de selfie sub display, eliminând astfel nevoia unei găuri sau a unui mecanism care să ascundă camera, în genul sliderelor.

Compania sud-coreeană dă dovadă de ambiţie, însă rare au fost momentele în care aceasta a venit cu o noutate în materie de tehnologie.

Honor View 20 a fost primul telefon cu o gaură în ecran pentru cameră şi mai multe companii din China au folosit deja amprenta în ecran înainte de S10, notează cei de la The Verge.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: