Samsung a confirmat data de lansare pentru Galaxy S9 şi Galaxy S9 Plus

Samsung a confirmat data de lansare pentru Galaxy S9 şi Galaxy S9 Plus

FOTO via The Verge

Smartphone-urile din gama Samsung Galaxy S au fost mereu unele dntre cele mai populare şi mai vândute terminale din lume. Chiar dacă s-a speculat îndelung în ceea ce priveşte data de lansare pentru următorul model S9, compania sud-coreeană a pus capăt zvonurilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Se pare că noul Samsung Galaxy S9 se va lansa în cadrul conferinţei Mobile World Congress (MWC), care va avea loc la Barcelona la sfârşitul lunii februarie. Acest lucru a fost confirmat chiar de preşedintele diviziei de smartphone-uri din cadrul companiei sud-coreene, DJ Koh. Data exactă a lansării nu a fost oferită, însă conferinţa în cauză are loc între 26 februarie şi 1 martie 2018.

Samsung Galaxy S9 şi Galaxy S9 Plus vor fi urmaşii seriei precedente, care s-a bucurat de aprecieri atât din partea criticilor cât şi din partea consumatorilor. Nu se ştiu prea multe despre noile telefoane, însă e de aşteptat ca ele să nu se deosebească foarte tare de predecesoarele lor, cel puţin în ceea ce priveşte designul.

Seria Galaxy S de la Samsung este una dintre cele mai bine vândute atât în Europa cât şi în lume. Şi în România ea se bucură de o popularitate crescută în rândul consumatorilor.

citeste totul despre: