Samsung amână lansarea lui Galaxy Fold şi recheamă toate dispozitivele distribuite în test

Samsung amână lansarea lui Galaxy Fold şi recheamă toate dispozitivele distribuite în test

FOTO via Android Police

Lansarea telefonului pliabil al sud-coreenilor se lasă aşteptată, problemele display-ului său fiind principalul motiv pentru amânare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Luni, Samsung a anunţat că amână lansarea telefonului său pliabil, Galaxy Fold, pentru o perioadă nedeterminată. În acest timp, compania va investiga dispozitivele care au avut probleme la nivelul display-ului.

Într-un comunicat publicat de Axios, Samsung a menţionat că, după cercetările iniţiale, au fost descoperite probleme care puteau fi asociate cu un impact în zona mecanismului care permite plierea. De asemenea, într-un caz particular, substanţe găsite în interiorul dispozitivului au afectat performanţa acestuia.

Situaţia pare să se complice şi mai mult acum, după ce o sursă a celor de la Reuters ar fi confirmat faptul că Samsung recheamă toate Galaxy Fold-urile trimise în teste.

”Avem oportunitatea de a afla care este problema şi de a o repara înainte de a vinde telefoanele publiclui larg” a spus un angajat al Samsung, sub protecţia anonimatului. Gigantul se aştepta să vândă aproximativ un milion de telefoane pliabile în acest an.

Cei care au precomandat telefonul au fost anunţaţi de amânare printr-un email. ”Vă vom oferi un update cu mai multe informaţii legate de livrare în două săptămâni” scriu cei de la Samsung în email-ul respectiv.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: