„Rusul“ cu două feţe: cel mai interesant telefon ajunge la a doua generaţie şi cele două ecrane devin mai bune

„Rusul“ cu două feţe: cel mai interesant telefon ajunge la a doua generaţie şi cele două ecrane devin mai bune

YotaPhone 2 ajunge în Europa în acest an.

YotaPhone a fost telefonul cu o idee foarte bună: două ecrane, dar al doilea să fie de tip E Ink şi să consume mai puţină energie. Acum, telefonul e la a doua generaţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

După mai multe speculaţii pe marginea unui urmaş pentru YotaPhone, ruşii au anunţat la Londra tot cu două ecrane, dar un design mai bun.

A fost clasificat ca fiind unul dintre cele mai interesante telefoane din ultimii ani şi ar fi fost mult mai popular dacă ar fi avut un lanţ de distribuţie mult mai bine pus la punct. Din păcate,  s-a vândut pentru o perioadă destul de  lungă doar în Rusia. Să sperăm că noua generaţia a acestui gadget original va fi disponibilă în fiecare colţ al mapamondului.

YotaPhone 2 a fost anunţat oficial zilele trecute şi va fi disponibil într-o mare parte a Europei până la finalul lunii decembrie. În prima parte va putea fi achiziţionat în Regatul Unit, cei de la Yota Devices menţionând într-un comunicat oficial că vor distribui dispozitivul şi în America sau Asia doar cândva în 2015.

Află totul despre noul telefon cu două ecrane

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: