ROG Phone 3 Strix Edition este disponibil în România

ROG Phone 3 Strix Edition este disponibil în România

ROG Phone 3 Strix Edition.

Noul telefon de gaming ASUS ROG Phone 3 Strix Edition, prezentat recent pe plan internaţional, este disponibil în magazinele din România.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cei care doresc să fie printre primii utilizatori ce pun mâna pe noul smartphone de gaming pot achiziţiona telefonul prin intermediul magazinelor online specializate la un preţ de aproximativ 3.999,99 Lei (taxe incluse).

Versiunea ROG Phone 3 Strix Edition este echipată cu un procesor Qualcomm Snapdragon 865, 8 GB memorie RAM LPDDR5 şi 256GB spaţiu de stocare. ROG Phone 3 este un telefon compatibil cu reţelele 5G în toate versiunile sale, astfel că utilizatorii vor fi pregătiţi pentru vitezele viitorului.

Ecranul AMOLED cu diagonala de 6,59 inci are culori intense şi precise, având o acurateţe a culorii Delta-E < 1, precum şi o latenţă de 25 de milisecunde la atingere. Ecranul are şi o rată de refresh de 144 Hz fiind perfect pentru jocurile rapide.

Designul telefonului este centrat pe jocurile mobile, păstrând beneficiile versiunilor precedente la care sunt adăugate noi tehnologii. Intuitivul sistem AirTrigger 3 include acum un senzor de mişcare, în plus faţă de senzorii touch ultrasonici programabili, oferindu-le gamerilor şi mai multe modalităţi de a controla acţiunea.

Software-ul de optimizare a performanţelor X Mode suportă acum ajustarea multiplilor parametri ai sistemului. Portul de încărcare montat pe lateral este foarte util atunci când folosim telefonul în modul landscape, reîncărcarea baterie de 6000 mAh fiind mai uşor de realizat.

Cele mai interesante ale ASUS ROG Phone 3 Strix Edition sunt:

  • ecran ultra-sensibil AMOLED pe 10-biţi la 144Hz/1ms cu o latenţă la atingere de 25 ms şi Delta-E< 1
  • baterie de 6.000 mAh pentru sesiuni maraton de gaming.
  • software X Mode şi noile butoane virtuale AirTrigger 3 cu senzor de mişcare
  • disponibil prin intermediul magazinelor specializate din ţara noastră, la preţul aproximativ de 3999,99 lei.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: