Recent, Telekom a lansat o oferă care promitea să remodeleze regulile pieţei, iar acest beneficiu oferit clienţilor de business existenţi vine sa susţina această poziţionare. 
 
În decembrie clienţii antreprenori ai Telekom Romania care folosesc deja serviciile de voce mobila ale operatorului primesc ca bonus o lună Net Nelimitat, opţiunea putând fi activată până la 31 decembrie 2017 prin trimiterea unui  SMS cu textul DA către 511 (numar gratuit din retelele Telekom Romania). Mai multe detalii despre bonus sunt disponibile aici.
 
Cu oferta de la Telekom, antreprenorii câştigă libertate în afaceri, au flexibilitate pentru contract, acces la informaţii complet transparente şi la costuri detaliate, dar şi beneficii complete, cuvântul de ordine pentru aceştia fiind “nelimitat”. Toate aceste beneficii sunt corelate cu faptul că reţeaua Telekom a fost recent certificată de P3 communication din Germania,Telekom Romania obţinând cel mai mare scor, 508 din 600, pentru serviciile de date mobile.
 
Eliminarea clauzei de reziliere şi a perioadei minime de contract reprezintă o asigurare în sine că orice client va beneficia de un serviciu atât de bun încât nu va mai avea motive să renunţe la contract şi că, dacă totuşi ia această decizie, este liber să să o facă oricând. Libertatea serviciului Telekom este dată şi de separarea contractelor de telefonie de cele pentru telefoane – care pot fi acum achiziţionate separat şi nu sunt blocate în reţea. Mai mult, clientul poate decide numărul de luni în care va achita telefonul sau telefoanele. 
 
Mai multe detalii despre ofertele pentru clienţii persoane juridice sunt disponibile la www.businessliber.ro, la consultanţii de vânzări directe sau la numărul 1921, gratuit pentru apeluri din orice reţea.