Regii puterii în lumea telefoanelor: gadgeturile cu 4GB de memorie RAM

Regii puterii în lumea telefoanelor: gadgeturile cu 4GB de memorie RAM

Asus Zenfone 2 e primul telefon cu 4GB de memorie RAM de pe piaţă

Telefoanele mobile au devenit atât de performante încât au caracteristici pe care le vedeam la laptopuri până acum. Deja avem smartphones cu 4 GB de memorie RAM, adică imposibil de învins de către procesele pe care le realizăm.

Ştiri pe aceeaşi temă

Xiaomi Mi Note Pro

Xiaomi Mi Note a fost deja denumit de presa internaţională cel mai bun telefon cu Android, pe alocuri. E o performanţă uluitoare pentru Xiaomi, iar Note Pro e pentru cei care vor ceva şi mai bun.

A fost anunţat pe piaţa internaţională în februarie 2015, dar încă nu poate fi găsit în magaine. E un dual-SIM cu ecran Quad HD de 5,7 inci, deci măricel.

Procesorul de ultimă generaţie e Snapdragon 810 de la Qualcomm, în timp ce memoria internă e de 4 GB de RAM. Camera foto e de 13 megapixeli, în timp ce frontala e de 4 megapixeli. Bateria e identică în cazul Xiaomi Mi Note Pro cu cea de pe Asus Zenfone 2, acestea fiind şi singurele telefoane cu 4 GB de RAM de pe piaţă în momentul acesta.

Asus Zenfone 2

Asus Zenfone 2 a fost lansat de curând la Paris pentru piaţa europeană, dar a fost prezentat pentru prima oară la CES 2015 în Las Vegas.

E primul telefon de pe piaţă cu o memorie internă de 4 GB, suficientă pentru cel mai dificil multitasking şi chiar editare video, dacă sunteţi curajoşi să o faceţi pe un ecran de 5,5 inci.

Telefonul are un display mediu, de 5,5, cu rezoluţie Full HD. Procesorul este un Intel Atom Z3560/3580 care rulează la 1,8 sau 2,3 Ghz, depinde de varianta pe care o cumpăraţi. Astfel, Zenfone 2 are de fapt două variante, una cu 2 GB de RAM şi una cu 4 GB de RAM.

Capacitatea de stocare e de la 16 la 64 de GB, iar camera foto e de 13 megapixeli, în timp ce frontala e de 5 megapixeli. Veţi descoperi un telefon foarte puternic şi care seamănă pe alocuri cu LG, prin montarea butoanelor fizice pe spatele terminalului. Indiferent de acest lucru, Zenfone 2 rămâne o premieră pe piaţă, primul telefon care atinge o memorie RAM demnă de laptopuri medii.

Despre lansarea Asus Zenfone 2 puteţi citi pe playtech.ro. 

LG G4

Următorul flagship al sud-coreenilor va avea misiunea grea de a fi mai bun decât generaţia de anul trecut. LG G4 va fi lansat în curând şi va avea cel mai probabil 4 GB de RAM şi procesor Snapdragon 810.

În schimb, camera va fi de 16 megapixeli şi, din informaţiile de până acum, va funcţiona foarte bine în lumină scăzută.

LG G3 - Regele Android. 

Oppo Find 9

Oppo ne-a obişnuit ca atunci când lansează un telefon, să fie primul la ceva. Anul acesta va pierde această luptă, deşi vor lansa un telefon cu 4 GB de RAM.

Oppo Find 9 va avea doi senzori foto şi senzori de amprentă. Terminalul va avea un display de 5,5 inci cu rezoluţie Quad HD, Snapdragon 810 şi 4 GB de memorie RAM.

Citiţi review la Oppo Find 7.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările