Reclama pentru Galaxy S7 care îl arată rezistent la apă şi cu design premium

Reclama pentru Galaxy S7 care îl arată rezistent la apă şi cu design premium

Galaxy S6 a adus pentru prima dată metalul şi sticla pe dispozitivele Samsung. FOTO Adevărul

Samsung Galaxy S7 va fi prezentat oficial pe 21 februarie, nu mai e nicio surpriză, dar până atunci mai e suficient timp pentru teasere.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 21 februarie vom afla cum este cu adevărat Galaxy S7 şi LG G5, dar până atunci ambele companii vor avea tot felul de teasere. Cel mai nou este al Samsung: o reclamă într-un video nelistat de pe YouTube (care s-ar putea să fie eliminat la momentul potrivit), în care vezi un Galaxy S7 rezistent la apă şi cu designul versiunii edge

Deşi Galaxy S5 era deja rezistent la apă, acest nou model mai are un avantaj: designul şi materialele carcasei mai bune. Astfel, Samsung mai bifează un avantaj în faţa Apple, oferind un smartphone premium şi rezistent la apă. Nu e clar dacă vei putea face scufundări cu el, dar cel mai probabil nu, scrie Playtech.

Totodată, este o confirmare că la MWC 2016 vom vedea din nou două modele: un Galaxy S7 şi un Galaxy S7 edge. Samsung Galaxy S7 va veni nativ cu suport pentru încărcare wireless - deloc o noutate, există şi pe modelele de anul trecut, folosind standardul Qi, dar compania va avea un nou dock wireless. Cât despre preţ, acesta nu va fi mai scăzut decât anul trecut, aşa că aşteaptă-te la un cost de aproape 3.000 de lei.

Hai pe Facebook ca să ştii ce-i nou şi când nu eşti pe site!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările