Producătorul român Allview lansează primul asistent virtual care poate comunica în limba română

Producătorul român Allview lansează primul asistent virtual care poate comunica în limba română

Producătorul român de smartphone-uri Allview a lansat primul asistent virtual care este programat să utilizeze limba română.

Ştiri pe aceeaşi temă

Asistentul personal va fi disponibil pe noul vârf de gamă al companiei, X4 Soul Infinity.

Platforma AI dezvoltată de Allview vine ca o confirmare a noii etape de dezvoltare a companiei. Activitatea Allview a fost remarcată şi pe piaţa internaţională, fapt confirmat de recenta nominalizare a companiei în raportul Bursei de la Londra, în rândul “top companii care pot inspira Europa”.

Echipa Allview a integrat pentru început cele mai utile funcţii, care sunt necesare atunci când utilizatorul se află în maşină sau doreşte să rezolve rapid o situaţie fără a tasta. Compania va lucra permanent la dezvoltarea de noi capabilităţi, astfel că asistentul vocal va cunoaşte o adevărată evoluţie la scurt timp de la lansare.

Utilizatorii care vor cumpăra telefoanele dotate cu asistent vocal se vor putea bucura de funcţiile acestuia, compania fiind pregătită să lanseze versiuni noi ale asistentului, notează start-up.ro.

Versiunea Beta a asistentului vocal va fi disponibilă pe două terminale din aceeaşi gamă, respectiv X4 Soul Infinity cu noua generaţie de ecran de 5,7” şi X4 Soul Infinity Plus, cu ecran de 6”. Caracteristicile complete ale noilor telefoane vor fi prezentate în momentul lansării din toamna acestui an.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările