Producătorul chinez care vrea să lanseze un smartphone cu 10 GB de memorie RAM şi 512 GB spaţiu de stocare

Producătorul chinez care vrea să lanseze un smartphone cu 10 GB de memorie RAM şi 512 GB spaţiu de stocare

Smartphone-urile au progresat extrem de mult în ultimii ani, specificaţiile acestora apropiindu-se de cele ale laptop-urilor sau ale sistemelor desktop. Atât procesoarele cât şi memoriile RAM sunt din ce în ce mai ofertante pe piaţa telefoanelor mobile inteligente.

Ştiri pe aceeaşi temă

Chinezii de la Vivo se pregătesc pentru un an 2018 destul de interesant. Producătorul are în plan lansarea unui smartphone dotat cu nu mai puţin de 10 GB de memorie RAM şi 512 GB spaţiu de stocare. El se va numi Xplay 7 şi a apărut recent în imagini ”scăpate” din greşeală pe internet.

Pe lângă specificaţiile impresionante din interior, Xplay 7 va dispune şi de un ecran de rezoluţie 4K, care va acoperi 92,9% din spurafaţa totală a şasiului. În plus, camera foto principală, de pe spate, va fi una duală Sonu IMX. Smartphone-ul chinezesc va dispune şi de deblocare atât prin recunoaştere facială cât şi prin semnzor de amprentă, care ar putea fi plasat sub sticla ecranului.

În ceea ce priveşte data de lansare, aceasta nu e încă bătută în cuie. Dacă e să ne luăm după lansarea predecesorului Xplay 6, Xplay 7 ar putea fi lansat undeva în perioada septembrie-decembrie 2018.

FOTO via Weibo

citeste totul despre: