Prima atestare Oracle Certified Partner in Romania

Reprezentanta Oracle Romania AG anunta ca Advantage Software Factory (ASF) a devenit prima companie din Romania atestata Oracle Certified Partner. Prin aceasta certificare, ASF beneficiaza de o serie

Reprezentanta Oracle Romania AG anunta ca Advantage Software Factory (ASF) a devenit prima companie din Romania atestata Oracle Certified Partner. Prin aceasta certificare, ASF beneficiaza de o serie de drepturi specifice, in conformitate cu noua politica de parteneriate Oracle, printre care prioritatea in acordarea de competente (suport, servicii, educatie si certificare) pentru proiectele locale. Reprezentanta Oracle din Romania este constienta de importanta dezvoltarii unor relatii de business cu parteneri puternici, care sa acopere cele mai importante domenii de activitate de pe intreg teritoriul tarii. Filozofia de management pe care Oracle o recomanda partenerilor din intreaga lume se regaseste in noul model de parteneriate si de administrare a relatiilor cu partenerii Oracle PartnerNetwork. "Prin obtinerea statutului Oracle Certified Partner, compania ASF se pozitioneaza ca unul dintre cei mai importanti parteneri Oracle din Romania, unde s-a remarcat in special prin proiectele din sectorul Telco (Romtelecom, Mobifon), dar si prin rapida adoptare a platformei 9iAS Release 2 si a aplicatiilor CRM," spune Vlad Hristea, Sales Channels Director la Oracle Romania. "Speram ca acest nivel de certificare sa fie obtinut in cel mai scurt timp si de alti parteneri, cu care Oracle a obtinut numeroase succese in Romania." Statutul de Oracle Certified Partner, al doilea ca importanta din cadrul modelului OPN, este obtinut de partenerii care demonstreaza ca poseda o cunoastere superioara a produselor, expertiza tehnica necesara si o buna determinare de a face afaceri cu Oracle.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


Modifică Setările