Președintele Acer îndrăznește să critice dur Microsoft: ”Nu sunteți buni la așa ceva!”

Președintele Acer îndrăznește să critice dur Microsoft: ”Nu sunteți buni la așa ceva!”

Microsoft pregăteşte lansarea propriei tablete

Președintele companiei taiwaneze Acer, JT Wang, a avertizat compania Microsoft că lansarea unei tablete proprii ar avea un impact negativ uriaș pentru industrie. Mai mult, Wang le-a transmis celor de la Microsoft că "nu sunt buni la așa ceva".

Ştiri pe aceeaşi temă

"Le-am spus celor de la Microsoft să se mai gândească. Gândiţi-vă de două ori. Lansarea tabletei va crea un impact negativ uriaş pentru industrie, iar celelalte companii ar putea avea o reacţie negativă. Nu sunteţi buni la asta, aşa că, vă rog, gândiţi-vă de două ori", a declarat Wang pentru Financial Times.

Publicația consideră surprinzătoare declarațiile dure ale șefului Acer având în vedere "simbioza" dintre Microsoft, producătorii de PC-uri şi Intel.

Wang a mai spus că lansarea tabletei Microsoft Surface, care va concura cu produse precum Acer Iconia sau HP TouchPad, va afecta negativ industria PC-urilor.

Sistemul de operare Windows şi procesoarele Intel au format o platformă standardizată pentru producătorii de PC-uri, care s-au putut astfel dezvolta, iar concurenţa dintre companii precum Acer, Dell sau Lenovo a fost în beneficiul consumatorilor, împingând în jos preţurile şi, în consecinţă, crescând popularitatea software-ului Microsoft, notează Mediafax.

Microsoft, care a anunţat în iulie prima pierdere trimestrială de când s-a listat la bursă, va lansa în octombrie, odată cu sistemul de operare Windows 8, tableta Surface, cel mai probabil în concurenţă directă cu iPad-ul produs de Apple.Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările