Premieră pentru Allview: primul smartphone cu Android nemodificat

Premieră pentru Allview: primul smartphone cu Android nemodificat

Un telecon cu Android „vanilla“ e mai bun.

Visual Fan, compania care comercializează telefoane sub marca Allview, anunţă lansarea unui nou telefon. Spre deosebire de toate celelalte, acesta nu mai are interfaţă proprie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Visual Fan a anunţat lansarea modelului Allview V2 Viper S acesta e dual SIM cu procesor Mediatek cu opt nuclee, are Android 6 Marshmallow, fără vreo interfaţă proprie a acestei companii, şi dispune de 3GB memorie RAM cu spaţiu de stocare de 32GB. Suportă card microSD până la 128GB.

Totodată, telefonul are mod 4G dual, adică suportă standardele FDD şi TDD (astfel, funcţionează şi în reţeaua Digi Mobil). Mai mult, fişierele care depăşesc 20MB pot fi descărcate mai rapid cu ajutorul funcţiei Turbo Download, care foloseşte atât conexiunea WiFi cât şi 4G sau 3G. O astfel de funcţionalitate a fost implementată în urmă cu câţiva ani de Samsung.

Telefonul are un ecran de 5 inci full HD, cameră foto de 16 megapixeli cu trei LED-uri pentru bliţ, iar camera frontală este de 5MP. Mai mult, are şi senzor infraroşu, ca să poţi face telecomandă din telefon. Precomenzile încep azi, 11 octombrie, la preţul de 1.150 de lei. Livrările vor începe la sfârşitul lunii octombrie.

Hai pe Facebook ca să ştii ce-i nou şi când nu eşti pe site!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările