Orange are pachet nou de opţiuni prepay: traficul neconsumat poate fi reportat

Orange are pachet nou de opţiuni prepay: traficul neconsumat poate fi reportat

Orange are oferte noi pentru clienţi prepay.

Noul portofoliu de opţiuni prepay anunţat de Orange are doar patru opţiuni şi oferă posibilitatea de a reporta traficul de date neconsumat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Noul portofoliu prepay mizează mai mult pe trafic de internet inclus, iar clienţii au la dispoziţie o ofertă simplificată cu patru opţiuni cu minute de 5, 6, 8 şi 10 euro care au corespondent în date, putând alege oricând ce resurse doresc să utilizeze. În plus, clienţii Orange PrePay au posibilitatea de a reporta resursele de date neconsumate într-o lună, pentru a fi utilizate în luna următoare.

Reportarea se poate realiza prin activarea unei opţiuni direct de către utilizatori, fără acţiuni suplimentare sau costuri adiţionale. Activarea opţiunii se poate face prin Self Care -*100#, prin Contul meu Orange, SMS, prin apel către numărul dedicat sau Online, accesând - orange.ro/prepay. Schimbarea unei opţiuni de voce cu una de internet se face prin SMS la 321 cu textul specific opţiunii alese. Utilizatorii care aleg să activeze o opţiune online vor primi trafic dublu de internet.

Pentru opţiunile PrePay de 5, 6, 8 şi 10 euro, traficul de date a fost dublat, iar opţiunea de 5 euro oferă, începând din această lună, de două ori mai multe minute naţionale. Schimbarea şi, în special, concentrarea pe date vine într-un context în care serviciile de internet sunt mult mai populare decât cele de voce. Totodată, Orange a anunţat şi viteze 4G+.

Hai pe Facebook ca să ştii ce-i nou şi când nu eşti pe site!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările