OnePlus One, poate cel mai iubit telefon al Chinei, este interzis în India. Ce soluţii are compania pentru a vinde?

OnePlus One, poate cel mai iubit telefon al Chinei, este interzis în India. Ce soluţii are compania pentru a vinde?

OnePlus One s-a lovit de probleme în India din cauza sistemului de operare. FOTO AndroidPolice

Chinezii de la OnePlus au creat un telefon incredibil care încă se bucură de o cerere mare. Totuşi, în India sunt probleme din cauza unui parteneriat diferit.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cererea pentru OnePlus One este încă ridicată, dar în India are probleme din cauza sistemului de operare CyanogenMod. Totuşi, are voie să vândă stocul iniţial.

OnePlus încheie anul cu probleme în India. Acolo, telefoanele One se vând prin Amazon, dar Micromax a cerut o interdicţie din cauza folosirii Cyanogen, sistemul de operare pe care OnePlus îl foloseşte. Compania a spus că va căuta o soluţie pentru a vinde astfel de telefoane acolo, dar fără Cyanogen.

Problemele au început din 2 decembrie, când Micromax a cerut blocarea vânzării, motivând că are drepturi exclusive cu Cyanogen pentru toată regiunea de sud a Asiei. Mai mult, a spus că a investit destul de mult în dezvoltarea unor telefoane speciale pentru India, bazate pe Cyanogen, iar OnePlus One i-ar putea afecta veniturile.

Află totul despre OnePlus One în India şi ce soluţie are la dispoziţie

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: