Aceste trei accesorii sunt utile, deoarece protejează atât partea din spate a telefonului, cât şi partea frontală. Magazinele online specializate în comercializarea de huse telefoane precum Etuo, oferă clienţilor o gamă vastă de produse din care pot alege. Vorbim despre modele pentru mai multe tipuri de telefoane. Husele comercializate pe site pot fi simple, cu imprimeuri sau personalizate. Fiecare işi poate alege un model care să îl reprezinte mai bine.

În ceea ce priveşte tipul huselor de telefon, există câteva modele care sunt realmente folositoare, simple şi usor de manevrat, care protejează telefonul foarte bine.

1. Huse din silicon

Popularitatea huselor din silicon a crescut foarte mult în ultima perioadă, întrucât au oferit o protecţie ireprosabilă telefoanelor mobile contra daunelor provocate de căzături sau lovituri. În plus, au permis utilizatorilor să-şi personalizeze smartphone-ul.

2. Husele 360

Husele 360 sunt formate din diferite piese sau secţiuni care protejează toate părţile dispozitivului. De asemenea, în cazul acestui tip de husă culorile sunt diverse. Aşadar aveţi de unde alege cu toată încrederea.

3. Huse tip carte

Sunt unele din cele mai populare opţiuni pentru protejarea smartphone-urilor, constau într-un manşon de silicon ataşat la un fel de “carte” format din două clapete, care protejează bine telefonul. Acestea oferă o bună protecţie impotriva deteriorarii accidentale şi acoperă de asemenea ecranul. Fiind o opţiune foarte populară, numarul de modele este destul de mare, iar instalarea lor este la fel de simplă ca cea a unei huse de silicon.

4. Husele anti-şoc

Husele anti-şoc sunt fabricate să reziste la lovituri şi căzături puternice, evitând deteriorarea telefonului cât mai mult posibil. Sunt mai mari decât telefonul mobil, iar instalarea lor este simplă. Ele oferă cea mai bună protecţie împotriva şocurilor.

Opţiunile pentru accesoriile gsm din ziua de astăzi sunt foarte multe, iar asta se datorează creşterii utilizatorilor de smartphone. Sunt persoane care au câte două telefoane smartphone şi necesită protecţie pentru ambele. Etuo.ro este un magaizn de încredere care nu furnizează doar huse de telefon şi o gamă întreagă de accesorii gsm de cea mai bună calitate, la preţuri fără concurenţă. Este usor să iţi menţii telefonul într-o stare perfectă când ai la dispoziţie folie de protecţie, huse şi carcase.

De asemenea, un accesoriu care nu poate să lipsească nimanui este cablul USB pentru telefoane, care poate fi folosit la transferul de date de pe dispozitiv pe PC, sau poate fi folosit pentru încarcarea dispozitivului cu energie.

Selfie stick-ul este un alt accesoriu care nu poate sa lipsească din recuzita nici unui pasionat de produse gsm, deoarece se dovedeşte a fi o “extensie” mega utilă pentru a face cele mai frumoase poze în locuri inedite alături de prieteni şi familie.