O nouă aplicaţie îţi arată unde poţi parca în Bucureşti

O nouă aplicaţie îţi arată unde poţi parca în Bucureşti

Aplicaţia nu se limitează numai la indicarea locurilor de parcare, ci îţi arată şi unde poţi găsi o vulcanizare, de unde poţi închiria o bicicletă sau de unde îţi poţi încărca maşina electrică.

Ştiri pe aceeaşi temă

Parcare Online este o aplicaţie care arată şoferilor unde îşi pot lăsa maşina fără a trăi cu teama constantă că ar putea fi ridicată. Aceasta indică pe hartă locaţiile parcărilor din Capitală, ajutând astfel şoferii să găsească mai repede un loc de parcare.

Aplicaţia funcţionează pe acelaşi principiu ca oricare altă aplicaţie de GPS: utilizatorul introduce adresa în care doreşte să ajungă, iar aplicaţia îi va indica imediat care sunt parcările din zona respectivă şi cum poate ajunge la ele.

În plus, Parcare Online oferă informaţii cu privire la fiecare parcare precum orele de acces, numărul de locuri disponibile, tariful pe oră sau facilităţile, precum în imaginile de mai jos.

Fiecare parcare poate fi notată de cei care folosesc aplicaţia, însă pentru acest lucru va fi necesar un cont. Utilizatorii se pot conecta fie cu contul de Facebook, cel de Google sau mail-ul.

Pe lângă informaţiile şi localizarea parcărilor din Bucureşti, aplicaţia îţi poate arăta şi unde găseşti vulcanizări, spălătorii, staţii de alimentare pentru maşini electrice sau de unde poţi închiria o bicicletă.

Aplicaţia este gratuită şi poate fi găsită atât în AppStore, cât şi în Google Play. Ea se află încă la început, aşa că nu indică toate parcările din Capitală, însă cu timpul ne putem aştepta la o acoperire mai bună. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: