Nokia revine în forţă cu un smartphone premium la un preţ decent. Cât costă şi ce specificaţii are

Nokia revine în forţă cu un smartphone premium la un preţ decent. Cât costă şi ce specificaţii are

Foto: T3.com

Nokia 8 va fi următorul flagship al companiei finlandeze HMD Global, cei care au achiziţionat drepturile asupra brand-ului Nokia de la Microsoft.

Chiar dacă aceştia au lansat mai multe telefoane în ultima vreme, nici unul dintre acestea nu au făcut parte din clasa premium. Ei bine, acest lucru se va schimba odată cu apariţia Nokia 8, mai ales că zvonurile spun că acesta va veni echipat cu o cameră de 24 de megapixeli.

O serie de poze cu Nokia 8 au fost ”scăpate” pe Internet. Printre acestea se află şi una cu ecranul device-ului, pe care se pot vedea toate specificaţiile noului flagship. Astfel aflăm că el va veni echipat cu un procesor Qualcomm Snapdragon 835, acelaşi de pe Samsung S8 şi totodată unul dintre cele mai performante existente la ora actuală. El va fi ajutat de 4 GB de memorie RAM. În plus, display-ul va fi unul de timp QHD, de aproximativ 5,3 inci.

Terminalul va rula Android 7.1.1 Nougat, ceea ce este o veste foarte bună. Ani la rând smartphone-urile Nokia au suferit la capitolul popularitate, din cauza ambiţiei Microsoft de a dezvolta un sistem de operare pentru mobil care nu a fost deloc unul reuşit. Lansarea lui Nokia 8 este programată pentru 16 august, deci vom afla destul de curând, oficial, tot ce trebuie să ştim despre noul Nokia. În România, preţul acestuia va fi în jur de 2.700 de lei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: