FOTO Nelansatul telefon Nokia Lumia 1020 „încarcă“ prima poză pe Flickr. Un vicepreşedinte Microsoft este autorul

FOTO Nelansatul telefon Nokia Lumia 1020 „încarcă“ prima poză pe Flickr. Un vicepreşedinte Microsoft este autorul

Nokia Lumia 1020 va avea o cameră de 41 megapixeli.

Nokia pregăteşte un nou telefon pe care îl va prezenta pe 11 iulie şi până atunci nu se poate abţine să nu „scape“ detalii despre acesta pe Internet. „Turnătorul“ zilei este Joe Belfiore, vicepreşedinte Microsoft.

Nokia are evenimentul de prezentare a noului său terminal pe 11 iulie, la New York. Până acum se ştie că va avea 41 de megapixeli, că va rula Windows Phone 8 şi va avea un bliţ xenon. Joe Belfiore, cel care conduce divizia Windows Phone la Microsoft, s-a lăudat pe Flickr cu o medalie. Poza pe care a făcut-o se pare că a fost urcată dintr-un Lumia 1020, notează The Verge.

Un utilizator de pe forumurile The Verge a obţinut-o şi a publicat-o. Pe lângă imaginea de mai jos, vicepreşedintele Microsoft a mai încărcat alte poze la rezoluţii diferite, dar marcate ca fiind realizate cu Lumia 1020. Este ştiut faptul că Nokia 808 PureView are 41 megapixeli, dar face poze la o rezoluţie de 5 megapixeli pentru a nu rezulta o poză prea mare şi care să ocupe astfel mai mult spaţiu. 

Recent a mai apărut şi o baterie externă pentru Nokia Lumia 1020. În plus, accesoriul se dublează şi ca grip pentru acest telefon care poate trece drept cameră foto. Astfel, utilizatorii vor putea să fotografieze timp îndelungat, dar şi să ţină dispozitivul cu uşurinţă cu o singură mână. The Verge informează că acest accesoriu oferă şi prindere pentru un trepied.

Alte specificaţii presupuse despre Nokia Lumia 1020 sunt că are un procesor dual-core Qualcomm precum cel din Nokia Lumia 925, un ecran de 4,5 inci AMOLED, design inspirat de Lumia 925 şi probabil va veni direct cu Windows Phone Amber, actualizarea aşteptată la finalul verii. Chiar dacă Nokia prezintă acest smartphone pe 11 iulie, asta nu înseamnă că de a doua zi este în magazine.

Ca o coincidenţă, în această perioadă, Nokia a publicat un videoclip pe YouTube (disponibil mai jos) în care spune de ce alege lentilele Zeiss

Hai să discutăm pe pagina de Facebook a „Tech Adevărul“

Află mai multe despre Nokia Lumia 1020:

Cel mai bun telefon Nokia a primit un nume neoficial, „EOS“ nu va fi inclus

FOTO Nokia dezvăluie cel mai important detaliu despre telefonul Lumia EOS

VIDEO Nokia Lumia cu cea mai mare cameră foto, confirmat neoficial. Zeci de megapixeli în „curtea“ Windows Phone 8

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările