Nokia 7 Plus se lansează în curând. Ce specificaţii va avea

Nokia 7 Plus se lansează în curând. Ce specificaţii va avea

FOTO via Buzz Express

Modelul Nokia 7, lansat de HMD Global la începutul anului trecut, s-a bucurat de vânzări excelente pe piaţa europeană de smartphone-uri. Acum, odată cu 2018 şi conferinţa MWC de la Barcelona, producătorul finlandez vrea să lanseze versiunea îmbunătăţită a Nokia 7 şi anume Nokia 7 Plus.

Ştiri pe aceeaşi temă

Procesorul noului Nokia 7 Plus va fi un Qualcomm Snapdragon 660, care chiar dacă nu este vârful de gamă al producătorului american, este mai mult decât binevenit într-un telefon upper-mid range. Acesta va fi ajutat de 4GB de memorie RAM, iar displayul va fi şi el unul îmbunătăţit şi mai ofertant din punct de vedere al dimensiunilor.

Chiar dacă lansarea propriu-zisă a lui Nokia 7 Plus nu a fost încă confirmată, HMD Global are ca ţintă, cel mai probabil, perioada MWC 2018 de la Barcelona. Pe lângă Nokia 7 Plus ne mai putem aştepta la lansarea unor reiteraţii ale gamei mid-range dar şi la apariţia noului flagship, Nokia 9, telefon care va face parte din gama premium.

De asemenea, nu numai că Nokia 9 nu are încă o dată de lansare, iar discuţiile duc chiar mai departe. În ultimele zile, au apărut zvonuri pe internet conform cărora HMD Global s-ar fi apucat să lucreze la un telefon chiar mai performant decât Nokia 9.

citeste totul despre: