MWC 2014: LG oferă un smartphone „de buget“ cu Android KitKat şi baterie mare

MWC 2014: LG oferă un smartphone „de buget“ cu Android KitKat şi baterie mare

LG F70, un smartphone „de buget“. FOTO LG

LG a anunţat la Mobile World Congress din Barcelona şi un smartphone mediu, dar cu câteva caracteristici care îl fac un produs interesant. Are un ecran suficient de mare, o baterie generoasă şi dispune de conectivitate 4G/LTE.

LG F70 dispune de un corp compact şi subţire, cu un ecran de 4,5 inci IPS, un procesor quad-core la 1.2GHz, o baterie detaşabilă de 2.440 mAh şi tehnologie LTE. Hardware-ul uşor de utilizat este completat prin adăugarea funcţiei Easy Home, care simplifică ecranul de start în timp ce creşte dimensiunea simbolurilor şi fonturilor, pentru a face trecerea la un smartphone mai uşor de utilizat pentru utilizatorii care îl folosesc pentru prima dată, se arată în comunicatul remis „Adevărul“.

LG F70 vine echipat cu cele mai noi caracteristici LG de interfaţă, cum ar fi Knock Code, o evoluţie a binecunoscutei caracteristici KnockON, care a fost introdusă la LG G2. Cu studii recente care arată că utilizatorii verifica smartphone-urile lor mai mult de 100 de ori pe zi, LG a decis să introducă această caracteristică importantă pentru modelele segmentului de mijloc, din afara seriei G, în scopul de a oferi un nivel mai ridicat de securitate şi confort unui public mai larg.

Knock Code le permite utilizatorilor atât să îşi deschidă, cât şi să îşi deblocheze smartphone-ul LG într-un singur pas simplu, atingând un model personalizat de pe ecranul telefonului. Knock Code oferă o mai mare securitate, întrucât modelul este introdus pe un ecran curat, folosindu-se între două şi opt atingeri pe ecran, care permit mai mult de 80 demii de combinaţii posibile. Mai mult de atât, Knock Code poate fi introdus în orice parte a ecranului, cu o singură mână, fără efort şi într-un mod foarte confortabil.

LG F70 mai are o memorie RAM de 1GB, un spaţiu de stocare de 4GB (dispune de slot pentru microSD) şi o cameră principală de 5 megapixeli. Sistemul de operare este Android 4.4 KitKat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: