Motorola a lansat Moto G8 Power Lite, un smartphone ieftin cu cameră triplă şi o baterie de 5000 mAh

Motorola a lansat Moto G8 Power Lite, un smartphone ieftin cu cameră triplă şi o baterie de 5000 mAh

Moto G8 Power Lite.

Motorola a lansat Moto G8 Power Lite, un smartphone ieftin cu cameră triplă şi o baterie de 5000 mAh, care oferă independenţă în utilizare de peste două zile.

Ştiri pe aceeaşi temă

Moto G8 Power Lite este construit în jurul unui ecran IPS Max Vision de 6,5 inci, cu un raport 20:9, rezoluţie HD+ 

Pe partea din spate găsim un cititor de amprente împreună cu o cameră triplă - cu senzori de 16MP, 2MP macro şi 2MP adâncime - plasată vertical în colţul din stânga sus. Camera de selfie, de 8MP, aflată în partea de sus a ecranului are un design de tip lacrimă.

Moto G8 Power Lite e dotat cu un procesor MediaTek Helio P35, 4 GB RAM, 64 GB de stocare şi un slot pentru card microSD cu capacitate de până la 256 GB. Smartphone-ul rulează Android 9 Pie.

Moto G8 Power Lite are un design rezistent la apă* şi vine în două culori - turcoaz şi albastru.

Moto G8 Power Lite va fi disponibil în următoarele săptămâni în ţări selectate din Europa, America de Sud, Asia şi Australia, la un preţ de circa 169 de euro (185 de dolari). Pentru informaţii şi specificaţii complete, vizitaţi https://ro.motorola.com

*care protejează împotriva expunerii moderate la apă, cum ar fi scurgeri accidentale, picături de apă sau ploaie uşoară. Nu este conceput pentru a fi scufundat în apă sau expus la apă sub presiune sau alte lichide; nu este impermeabil.

 


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: