Moto Z2 Play a fost lansat oficial în România. Cât costă şi ce specificaţii are

Moto Z2 Play a fost lansat oficial în România. Cât costă şi ce specificaţii are

Lenovo lansează în România noul vârf de gamă, Motorola Z2 Play, un telefon subţire care beneficiază de cunoscutele Moto Mods.

Ştiri pe aceeaşi temă

De la lansarea de anul trecut, familia de smartphone-uri Moto Z cu Moto Mods au adus nou pe piaţă capacitatea modulară prin oferta de ”add-on-uri”. Acestea se pot conecta magnetic, pe spatele telefonului şi includ un proiector, o baterie externă, o boxă externă şi un aparat foto Hasselblad.

Cu un design mai subţire, a doua generaţie Moto Z2 Play livrează caracteristici premium, oferind în acelaşi timp posibilităţi de transformare a dispozitivului cu accesoriile Moto Mods.

De asemenea, Moto Z2 Play integrează un design unibody din metal şi un ecran FullHD Super AMOLED de 5,5 inci, care oferă detalii precise, indiferent de conţinutul redat. În plus, smartphone-ul încorporează un procesor octa-core de 2.2GHz şi oferă o durată a bateriei de 30 de ore. Mai mult, opţiunea de încărcare rapidă asigură până la opt ore de funcţionare cu doar 15 minute de încărcare.

Anul trecut au fost lansate Moto Mods, accesorii menite să le ofere consumatorilor funcţii care nu sunt disponibile pe alte smartphone-uri. Acum, gama se extinde şi oferă mai multe posibilităţi în materie de modularitate mobilă.

Experienţă de joc şi muzică

Moto GamePad. Acest nou accesoriu va permite transformarea telefonului Moto Z într-o consolă de gaming dintr-o singură mişcare. Moto GamePad cuprinde două manete de control, D-pad şi patru butoane de acţiuni. Accesoriul este dotat şi cu un acumulator de 1035 mAh.

Noul sistem optimizat JBL SoundBoost 2 oferă o capacitate de redare integrată de 10 ore, şi este rezistent la apă. JBL SoundBoost 2 este disponibil în culorile roşu, albastru sau negru şi este compatibil cu noua aplicaţie JBL EQ.

În plus, a fost lansată şi o nouă aplicaţie, denumită My JBL SoundBoost 2, care permite controlul sunetului. Fie că este vorba de muzică, videoclipuri sau alte tipuri de conţinut, utilizatorii vor avea parte de o experienţă multimedia cu adevărat imersivă.

Fast charging

Moto TurboPower poate reîncărca telefonul rapid (până la 15W) atunci când este nevoie, iar funcţia de fast charging va ridica nivelul acumulatorului cu până la 50% în doar 20 de minute.

Disponibilitate

Moto Z2 Play şi noile accesorii Moto Mods sunt disponibile în România începând cu data de 13 septembrie 2017, şi poate fi precomandat de la eMag.

Smartphone-ul Moto Z2 Play va fi disponibil la preţul recomandat de 2399 RON, iar modul Moto 360 va fi disponibil la preţul recomandat de 999 RON.