Microsoft aduce controlul prin gesturi pe telefoanele sale. Cum poţi să le foloseşti?

Microsoft aduce controlul prin gesturi pe telefoanele sale. Cum poţi să le foloseşti?

Pe telefoanele cu Windows Phone poţi beneficia de control prin gesturi. FOTO Adevărul

Microsoft aduce câteva trucuri tare interesante pe telefoane cu Windows Phone şi dacă ai un astfel de smartphone îl poţi controla prin gesturi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Gestures Beta, o nouă aplicaţie pentru Windows Phone, vă permite acum să controlaţi telefonul în timpul apelurilor prin câteva gesturi diferite.

Microsoft lucrează activ la perfecţionarea controlului prin gesturi asupra telefoanelor care rulează Windows Phone 8, iar ultima aplicaţie este cea mai clară dovadă. Conform site-ului The Verge, acesta ar fi trebuit implementat prin intermediul unei actualizări a software-ului, însă cei de la Microsoft au anulat planul respectiv.

În locul actualizării avem parte acum de o aplicaţie denumită ”Gestures Beta” care adaugă gesturi ce vă permit să controlaţi un telefon cu Windows Phone în timpul conversaţiilor. Aplicaţia ”Gestures Beta” este acum disponibilă pe site-ul Windows Phone. Cu ajutorul ei, veţi putea prelua un apel prin simpla ridicare a telefonului şi apropierea acestuia de ureche. De asemena, pentru a închide microfonul nu este nevoie decât să puneţi telefonul pe o suprafaţă plată cu ecranul în jos.

Află totul despre noile moduri de control

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările