Mi 9 Pro 5G vine cu încărcare wireless  de 30W şi Snapdragon 855+

Mi 9 Pro 5G vine cu încărcare wireless  de 30W şi Snapdragon 855+

Foto via Xiaomi

În cadrul evenimentului organizat la Beijing, producătorul chinez a anunţat, pe lângă noul Mi Mix Alpha care a atras privirile tuturor celor prezenţi, şi o nouă variantă a lui Mi 9 Pro, cu conectivitate 5G şi încărcare wireless de mare viteză.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mi 9 Pro 5G este practic o versiune îmbunătăţită a actualului Mi 9 Pro, care vine cu un procesor mai rapid (Snapdragon 855+), conectivitate 5G şi încărcare mai rapidă.

Telefonul va fi disponibil în două versiuni, cu 8 sau 12GB de memorie RAM şi are acelaşi ecran OLED 1080p de 6,4 inci pe care îl găsim pe varianta anterioară. Modemul 5G oferă acoperire completă pentru toate cele trei reţele majore de telefonie din China.

Xiaomi este unul dintre singurii producători chinezi care oferă încărcare wireless, iar Mi 9 Pro 5G ar trebui să fie un lider la acest capitol: poate fi încărcat complet wireless, cu 30W, în 69 de minute. Încărcarea pe fir suportă până la 40W şi ar trebui să ofere o încărcare completă în 48 de minute. În plus, Mi 9 Pro 5G oferă şi încărcare wireless inversă, de 10W.

Ansamblul de cameră este neschimbat faţă de Mi 9 Pro, cu un senzor principal de 48MP, un ultrawide de 16MP şi un senzor tele de 12MP. Preţul telefonului va fi cuprins între 520 şi 605 dolari, în funcţie de varianta de memorie RAM şi capacitate de stocare pe care o va alege utilizatorul şi va fi lansat întâi în China. Încărcătorul wireless de 30W se vinde separat pentru aproximativ 20 de dolari.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: