Mi 11 Ultra, cel mai scump smartphone Xiaomi, este disponibil în România pe canalele de vânzare oficiale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Xiaomi Mi 11 Ultra
Xiaomi Mi 11 Ultra

Mi 11 Ultra, cel mai nou flagship din portofoliul Xiaomi, un smartphone care pune accent pe camera foto, este disponibil oficial în România, din 14 iunie, în oferta mai multor magazine.

Mi 11 Ultra face un salt important în privinţa tehnologiei camerelor de pe telefoanele inteligente, fiind dotat cu senzorul Samsung GN2. Dispozitivul merge şi mai departe prin setup-ul triplu la nivel pro, format numai din camere “principale”. 

Potrivit DXOMARK, Mi 11 Ultra este cel mai bun telefon inteligent pentru fotografii din lume, în acest moment. Cu ecran DotDisplay quad-curved de 120Hz şi WQHD+, încărcare cu fir şi încărcare wireless turbo la 67W, Mi 11 Ultra oferă o experienţă premium.

Telefonul performează şi la capitolul filmare. Toţi cei trei senzori înregistrează la calitate video 8K 24fps, iar camera principală este dotată cu tehnologiile Dolby Vision şi HDR10+. 

Sistemul audio al lui Mi 11 Ultra este la înălţime. Telefonul are difuzoare duale, calibrate de experţii Harman Kardon, colaborare ce a început odată cu lansarea Mi 11. În partea de jos, Mi 11 Ultra are un difuzor superlinear şi mai puternic de 1216P, care îi asigură o amplitudine maximă de 0.8mm, cea mai “zgomotoasă” din industrie. 

Xiaomi Mi 11 Ultra

Mi 11 Ultra are un spate ceramic premium, plăcut la atingere şi un design elegant. Telefonul este disponibil în două culori: Ceramic White şi Ceramic Black.

Xiaomi Mi 11 Ultra, în varianta 12GB+256GB, este disponibil la preţul recomandat de 6.999,00 lei, pe canalele oficiale de vânzare: Mi Home, Mi Store, eMAG, Altex, Flanco, PC Garage, Evomag.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite