Matematica pe Internet

Site-ul epsilon.ro este destinat pasionatilor de matematica, si nu numai lor. Astfel, aici pot fi gasite informatii utile despre examenul de capacitate, olimpiadele la matematica si alte concursuri ce

Site-ul epsilon.ro este destinat pasionatilor de matematica, si nu numai lor. Astfel, aici pot fi gasite informatii utile despre examenul de capacitate, olimpiadele la matematica si alte concursuri ce au ca tema matematica. Chiar daca elevii sunt acum in vacanta, parintii ar trebui sa stie de existenta acestui site ce ofera posibilitatea verificarii cunostintelor acumulate in timpul anului scolar. Trebuie sa mentionam ca www.epsilon.ro se deosebeste de multele site-uri ce ofera referate. Aici nu sunt expuse in mod sec probleme de matematica impreuna cu rezolvarile lor. Site-ul este conceput in asa fel incat elevul este introdus intr-o lume a matematicii, putand obtine informatii diverse din domeniu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


Modifică Setările