Marketing chinezesc: cum vrea OnePlus să atragă atenţia asupra noului telefon

Marketing chinezesc: cum vrea OnePlus să atragă atenţia asupra noului telefon

OnePlus 3 va fi lansat pe 14 iunie.

OnePlus e compania care s-a remarcat prin vânzări de telefoane doar pe bază de invitaţie. Acum, a pregătit ceva nou.

Pentru 2016, OnePlus prin directorul său a spus că nu vor mai fi invitaţii. Asta înseamnă că dacă vrei telefonul, şi este în stoc, îl poţi cumpăra. Desigur, vor fi clienţi care vor avea întâietate. Mai mult, compania a pregătit o campanie cel puţin diferită de precomandă, care debutează pe 6 iunie. Telefonul îl primesc însă tot pe 14 iunie.

Suma pentru care va putea fi precomandat OnePlus 3 va fi de 455 de dolari, dar acesta nu va fi preţul final. În ziua prezentării noului OnePlus, va fi comunicat costul, iar dacă este mai mare decât cei 455 de dolari deja plătiţi, utilizatorii trebuie să achite diferenţa, scrie GSMArena. Dacă este mai mic, atunci vor primi diferenţa. De ce face OnePlus asta? Deoarece, foarte probabil, va livra un telefon sub 455 de dolari.

Nu este deloc dificil să facă acest lucru, mai ales că celelalte două modele au fost sub acest target, iar acum construcţia din aluminiu doar ce necesită mai mulţi bani. Desigur, dotările tehnice sunt mai bune, dar acestea nu mai sunt de mult timp cea mai costisitoare parte. Problema apare dacă telefonul e mai scump, ceea ce e puţin probabil să se întâmple. Cu un preţ de 500 de dolari sau mai mare, OnePlus concurează cu alte câteva companii care deja s-au stabilizat pe piaţă şi au o bază de clienţi fideli (ex.: Huawei).

OnePlus 3 e aşteptat cu un ecran de 5,5 inci AMOLED la rezoluţie full HD (cel vechi era LCD), va avea procesor Snapdragon 820 (cel mai bun), memorie RAM de 4 sau 6GB cu 32 sau 64GB spaţiu de stocare. Android va fi Marshmallow, va avea USB-C, baterie de 3.000 mAh şi va suporta încărcare rapidă. Precedentele nu aveau aşa ceva. Camera ar fi de 16 megapixeli, dar ultima a fost dezamăgitoare.

Hai pe Facebook ca să ştii ce-i nou şi când nu eşti pe site!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: