Magazinul Google Play va avea o secţiune dedicată ofertelor

Magazinul Google Play va avea o secţiune dedicată ofertelor

Google va promova produse aflate la reducere, inclusiv jocuri şi cărţi electronice, într-o nouă secţiune a propriului magazin de conţinut pentru Android.

Ştiri pe aceeaşi temă

Google a anunţat că va inaugura în curând o nouă secţiune în cadrul magazinului Google Play, dedicată special ofertelor promoţionale.

Aici vor putea fi descoperite o gamă largă de produse şi servicii digitale promovate de către dezvoltatori. Alături de jocuri şi aplicaţii, aici vor apărea microtranzacţii, cărţi, filme, livrări de mâncare şi chiar curse de ride-hailing cu preţuri promoţionale.

În ceea ce priveşte aplicaţiile, pentru început vor fi vizibile doar produse din categoriile travel, shopping, media, fitness şi entertainment.

Noua secţiune va putea fi accesată prin intermediul unui nou buton, plasat, vizibil, pe bara de navigare din partea de jos a ecranului.

Deocamată, secţiunea de promoţii este vizibilă doar în Statele Unite, însă, Google promite că face eforturi să o lanseze cât mai rapid şi în alte ţări.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările