Lenovo Moto Z, în România: subţire, fără mufă de căşti şi module care îl fac mai util

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Moto Z e cel mai bun smartphone pe care Lenovo îl vinde în acest an. Deocamdată, va fi disponibil oficial doar la un operator telecom.

Lenovo a anunţat Moto Z în iunie. Atunci, a fost oferit în Statele Unite ale Americii. Ajunge şi în România spre final de an, iar preţul e de 230 de euro la Orange cu abonament Me 42 pe 24 de luni. Totuşi, Orange oferă până pe 31 decembrie discount de 50% la orice modul achiziţionat împreună cu telefonul. Versiunea de 64GB costă circa 3.000 de lei în retail la acest magazin online.

Moto Mods sunt o cale de a diversifica funcţionalităţile telefonului, în special pentru fotografie. Desigur, există şi carcase cu design special, dar şi baterii externe. Există, de exemplu, Incipio off GRIDTM Power Pack, care creşte instant autonomia acumulatorului cu până la 22 de ore sau Hasselblad True Zoom, pentru fotografii prin care ai zoom optic 10x şi bliţ cu xenon. Android oferă deja suport pentru fotografie RAW, iar modulul profită de acesta, oferind şi acces la programul Phocus al Hasselblad pentru procesarea imaginilor.

Modulul JBL SoundBoost integrează două difuzoare de 3W şi oferă până la 10 ore de sunet stereo de înaltă calitate, iar Insta-Share Projector integrează un proiector care transformă orice suprafaţă într-un ecran de 70 de inci, pe care se pot viziona videoclipuri, filme sau fotografii. Şi carcasele sunt Style Shells, realizate din materiale premium, precum lemn sau piele. Toate acestea se ataşează magnetic de telefon.

Altfel, Moto Z are o grosime de doar 5,2mm, baterie de 2.600 mAh, port USB-C şi scanner de amprente. Ecranul e de 5,5 inci AMOLED la rezoluţie 2K, are 4GB memorie RAM, procesor Qualcomm Snapdragon 820 şi 32 sau 64GB spaţiu de stocare. Camera foto e de 13 megapixeli.

Hai pe Facebook ca să ştii ce-i nou şi când nu eşti pe site!

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite