Lansarea noului Galaxy Fold nu va fi amânată din cauza problemelor descoperite la nivelul display-ului

Lansarea noului Galaxy Fold nu va fi amânată din cauza problemelor descoperite la nivelul display-ului

În ultimele zile, câteva unităţi de test Galaxy Fold au întâmpinat probleme mari în zona ecranului, care s-a dovedit a fi extrem de fragil.

Ştiri pe aceeaşi temă

Smartphone-ul de 2000 de dolari care nici măcar nu a ieşit încă pe piaţă are deja probleme. Câteva unităţi de test trimise unor membri ai presei nu au făcut faţă primelor zile de utilizare.

Problemele sunt la nivelul display-ului lui Galaxy Fold. Un jurnalist de la The Verge a explicat cum ceva a intrat pe sub ecranul telefonului, cauzând o bulă în display-ul acestuia. La mai puţin de 24 de ore după acest eveniment, ecranul s-a spart, iar telefonul nu a mai putut fi folosit.

Alţii au avut probleme cu partea stângă a ecranului, care pare să fie şi cea mai sensibilă. Aceasta s-a stricat complet, făcând astfel ca dispozitivul să devină inoperabil.

După ivirea acestor probleme, Samsung a avertizat utilizatorii să nu încerce să îndepărteze folia subţire aflată pe suprafaţa telefonului. Aceasta seamănă cu o protecţie de ecran, şi a fost deja scoasă de câteva persoane de pe unităţile de test, cauzând astfel problemele de display.

Samsung a anunţat, într-un comunicat de presă, că nu va amâna lansarea telefonului, care este programată în continuare pentru data de 26 aprilie, în Statele Unite.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: