iSTYLE preia iCentre şi devine singurul Apple Premium Reseller din România

iSTYLE preia iCentre şi devine singurul Apple Premium Reseller din România

iSTYLE anunţă preluarea magazinului iCentre din Mall Promenada, achiziţie care îi asigură poziţia de unic partener comercial Apple din România cu statutul de APR (Apple Premium Reseller) începând din 19 aprilie 2019.

Ştiri pe aceeaşi temă

Achiziţia vine în completarea acţiunilor întreprinse în anul precedent, ce includ integrarea echipei iSTYLE PRO ca departament de service autorizat Apple şi migrarea la o nouă platformă de e-commerce.

În 2018, iSTYLE Romania a ajuns la o cifră de afaceri de peste 180 de milioane de lei, ceea ce înseamnă, comparativ cu anul 2017, o creştere de 16%.

iSTYLE îşi propune deschiderea, în a doua parte a anului curent, a unui centru de service de sine stătător, pe lângă punctele de preluare din magazine. Acesta ar urma să eficientizeze procesul de diagnoză, depanare, reparare sau înlocuire a produselor atât în perioada de garanţie, cât şi în afara acesteia.

Atunci când vor apela la service, clienţii iSTYLE vor beneficia de avantaje precum o reducere de 25% la închirierea unui iPhone pentru perioada în care dispozitivul propriu se află în service.

iSTYLE gestionează acum zece locaţii în Bucureşti şi principalele oraşe din ţară. Acestea însumează aproximativ 1.500 mp de retail high-tech premium, fiind proiectate şi executate în stilul caracteristic al celor de la Apple.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: