Totul despre iPhone: telefonul din plastic imaginat de Apple, filmat lângă smartphone-urile care au făcut istorie

Totul despre iPhone: telefonul din plastic imaginat de Apple, filmat lângă smartphone-urile care au făcut istorie

iPhone-ul low-cost se va numi 5C şi va fi prezentat pe 10 septembrie

iPhone 5C apare atât de des pe internet împreună cu a sa carcasă, încât aproape am crede că a fost lansat. Cu toate acestea, se pare că vom fi nevoiţi să aşteptăm până pe 10 septembrie. Până atunci, un clip cu o carcasă de iPhone 5C îl pune faţă în faţă cu istoria Apple.

Ştiri pe aceeaşi temă

Putem spune, de altfel, că video-ul lui Sonny Dickinson, cel care a tot oferit imagini cu viitorul telefon, arată diferenţa dintre Apple cu Steve Jobs şi Apple cu Tim Cook. Cel din urmă a venit cu viziunea, forţată şi de piaţă, de a oferi un telefon mai ieftin utilizatorilor, nu numai ieftinirea generaţiilor anterioare. Astfel, 5C este un telefon diferit de cele dinaintea sa, prin carcasa de plastic.

Ecranul se pare că va rămâne acelaşi, 4 inci diagonală cu tehnologie IPS Retina pentru afişaj, iar camera va avea tot 8 megapixeli. Cu acest model, presupus a veni şi în mai multe culori, cum este gama Lumia de la Nokia, Apple fie reuşeşte să reinventeze iPhone 3G şi 3GS, ambele cu carcasă din plastic, fie s-a decis într-adevăr să lanseze şi pentru piaţa telefoanelor mai ieftine pe care Samsung vinde destul de mult.

Telefonul va veni cu mai multe culori, iar în videoclipul de pe YouTube putem vedea varianta pe galben. Vor mai exista iPhone-uri bleu, verzi, albe sau negre. Toate construite din plastic, fără ultimul procesor, dar cu iOS 7, sistemul de operare aflat momentan în teste.

Citeşte mai multe despre iPhone 5C, fabricat din plastic. 

Totul despre iPhone: 5C, un iPhone 5 mascat în plastic

Noi zvonuri în care iPhone e „implicat“: modelul ieftin este aproape confirmat, iar butonul Home ascunde un secret

Barack Obama sare în ajutorul Apple: Samsung nu mai poate interzice importurile de iPhone 4 şi iPad

Totul despre iPhone: iPhone 5C apare în noi imagini. Tim Cook, înlocuitorul lui Steve Jobs, reinventează iPhone 3G?

Sunteţi de acord cu CEO-ul Oracle, Larry Ellison, care-şi imaginează un viitor sumbru pentru Apple, în absenţa lui Steve Jobs?

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările