VIDEO „Pielea de rinocer“ îi scuteşte pe posesorii de iPhone-uri de neplăceri. O folie minune face ecranele aproape indestructibile

VIDEO „Pielea de rinocer“ îi scuteşte pe posesorii de iPhone-uri de neplăceri. O folie minune face ecranele aproape indestructibile

Display-urile rezistă chiar şi la lovituri de ciocan cu Rhino Shield

Sticla specială Corning Gorilla Glass protejează display-urile smartphone-urilor de zgârieturi, însă când vine vorba de căzături sau impactul cu obiecte contondente apar de multe ori crăpături. Doi studenţi de la Cambridge University au dezvoltat o folie specială care promite protecţie totală iPhone-urilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Rex Rhino Shield, susţin producătorii, oferă protecţie de cinci ori mai mare decât cea oferită de sticla Gorilla Glass. Folia poate fi aplicată pe iPhone 5, 5C şi 5S.

Aceasta are o grosime de 0,028 centimetri (cu aproximativ 0,010 cm mai mare decât foliile obişnuite) şi este construită dintr-un polimer special care absoarbe foarte bine impactul. Astfel, iPhone-ul este protejat atât de căzături, dar şi de accidentele de muncă.

De expemplu, telefonul este protejat de impactul cu un rulment de 255 grame, scăpat de la o distanţă de 48 de centimetri, pe când sticla Gorilla Glass cedează chiar dacă bila este scăpată de la 9 centimetri.

Preţul foliei este de 17,99 lire şi aceasta poate fi achiziţionată online, de pe site-ul firebox.com.  

Haide să discutăm! Ne poţi vizita şi pe pagina de Facebook „Tech Adevărul“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările