Huawei a atins cota de 200 de milioane de smartphone-uri expediate în 2019, într-un timp record

Huawei a atins cota de 200 de milioane de smartphone-uri expediate în 2019, într-un timp record

Compania din Shenzhen a reuşit să înregistreze această performanţă cu 64 de zile mai devreme decât în anul precedent.

Ştiri pe aceeaşi temă

Anul 2019 a fost unul plin de evenimente pentru Huawei, de la lansarea unuia dintre cele mai bine primite telefoane de pe piaţă, P30 Pro, până la conflictul cu guvernul american, în care compania din Shezhen a fost implicată.

Cu toate acestea, vânzările chinezilor nu au avut de suferit, cel puţin atunci când vorbim de smartphone-urile expediate. Ba dimpotrivă, Huawei a reuşit să îşi doboare un record propriu, setat anul trecut, prin expedierea a 200 de milioane de telefoane mobile în aproximativ 10 luni.

Sărbătorind acest pas important, Huawei a prezentat ediţia comemorativă a HUAWEI Mate 30 Pro 5G. Versiunea limitată va veni cu stocare 8 GB RAM + 512 GB şi va fi disponibilă în variantele din piele ecologică Green Forest şi Orange. Modelul va fi disponibil pentru comandă pe piaţa chineză pe Huawei Vmall începând cu 1 noiembrie 2019.

Situaţia gigantului din Shenzhen în Europa rămâne una incertă, atât din punct de vedere al viitoarelor smartphone-uri, cât şi al expansiunii 5G pe bătrânul continent. Zvonurile spun însă că Huawei ar putea fi scos în curând de pe lista neagră a guvernului SUA, astfel încât compania ar putea să reia legăturile comerciale cu firmele americane.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: