HTC Desire X, un smartphone cu pregătire medie pentru luna septembrie

HTC Desire X, un smartphone cu pregătire medie pentru luna septembrie

HTC Desire X este un Incredible S, dar cu procesor mai bun.

HTC a anunţat un telefon cu sistemul de operare Android pentru bugete restrânse. Acesta se numeşte Desire X şi primele zvonuri despre el îl indicau cu numele HTC Proto. Cel mai probabil, acest smartphone va fi disponibil la cumpărare până la finalul lunii septembrie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Desire X are un ecran de 4 inci cu o rezoluţie WVGA de 800x480 pixeli care foloseşte tehnologia Super LCD. Dotările tehnice cuprind un procesor Qualcomm Snapdragon dual-core la o frecvenţă de 1 Ghz, împreună cu o memorie RAM de 768 MB şi are un spaţiu de stocare intern de 4 GB, notează „GSMArena”.

Desigur, capacitatea de stocare se poate mări cu un card microSD, iar HTC oferă un spaţiu suplimentar online de până la 25 GB prin serviciul Dropbox. Cât priveşte dotarea multimedia, telefonul are o cameră principală de 5 megapixeli care filmează la rezoluţie maximă de 720x480 pixeli. Dispozitivul nu are însă nicio cameră secundară pentru videoconferinţe. Iar autonomia este asigurată de o baterie de 1.650 mAh.

Este asigurată conectivitatea prin WiFi, USB şi Bluetooth 4.0. Sistemul de operare este însă Ice Cream Sandwich, deşi pe piaţă este disponibilă versiunea Jelly Bean. Grosimea telefonului este de sub un centimetru (9,69 milimetri). Preţul pentru acest smartphone nu a fost anunţat încă.

Se pare că în timp ce Samsung şi alte companii sunt ocupate cu campania de toamnă şi noile lansări, HTC foloseşte aceeaşi strategie din anii precedenţi cu lansări de telefoane pentru fiecare piaţă. Următorul anunţ va fi cel mai probabil despre smartphone-urile cu Windows Phone 8. Atunci când acest sistem de operare a fost anunţat de Microsoft, HTC a spus că va pregăti trei dispozitive pentru toamnă. Mai mult, taiwanezii se pare că vor veni şi cu o nouă tabletă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările