Honor a lansat Honor 8X, un smartphone cu ecran de 6,5 inci şi cameră foto duală. Preţ şi specificaţii

Honor a lansat Honor 8X, un smartphone cu ecran de 6,5 inci şi cameră foto duală. Preţ şi specificaţii

Honor, a lansat la Praga noul smartphone 8X, unul care vine încorporat cu ecran FullView de 6,5 inci, care dispune de un raport display/corp de 91%, o cameră foto cu inteligenţă artificială, tehnologie GPU Turbo şi are un corp de sticlă aurora cu textură dublă de 2.5D şi efect de tip “grating”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Honor 8X va fi disponibil în România începând cu 25 octombrie la preţul de 1 299 lei pentru 4+64 GB sau 1 499 lei pentru configuraţia de 4+128 GB. Honor 8X va fi disponibil în trei variante de culoare: albastru, negru şi roşu.

Noul smartphone de la Honor dispune de un ecran mare, de 6,5 inci, având un format de imagine 19.5:9 şi un corp de 5,5 inci şi 7,8 mm.

De asemenea, telefonul este prevăzut cu un design cu o gradare paralelă, care este construit din 15 straturi şi generează reflecţii diferite în funcţie de unghiurile din care este privit.

În plus, smartphone-ul dispunde de tehnologia de afişare pentru lumina solară şi cea de noapte, care permite utilizatorilor să vadă ecranul cât mai clar în lumina soarelui şi creşte confortul utilizării telefonului înainte de culcare.

 

citeste totul despre: