Google a prezentat prima imagine oficială cu Pixel 4 pe Twitter

Google a prezentat prima imagine oficială cu Pixel 4 pe Twitter

CAPTURA Twitter

Victimă a unor scurgeri de informaţii cu privire la telefoanele sale în trecut, compania americană   a decis să acţioneze înainte ca acest lucru să se repete şi cu Pixel 4.

Ştiri pe aceeaşi temă

Astfel, pe contul de Twitter @madebygoogle au apărut primele imagini cu silueta noului Pixel 4. 
 
Din câte se pare, cel mai nou membru al familiei Pixel va avea un pătrat în partea din stânga sus a spatelui telefonului, acolo unde se vor afla cel mai probabil camerele. 
 
Postarea vine la scurt timp după ce apăruseră câteva imagini similare care ar fi reprezentat design-ul lui Pixel 4. ”Aşteptaţi până vedeţi ce poate face” menţionează cei de la Google, care nu au anunţat însă o dată precisă de lansare a telefonului. 
 
Gigantul american nu a avut prea mult noroc când vine vorba de păstrarea informaţiilor secrete în ceea ce priveşte lansările Pixel: versiunile 3a şi 3XL erau deja expuse în magazine din SUA cu câteva zile înaintea lansării, după ce aproape toate detaliile despre ele se aflaseră deja cu câteva luni înainte. 
 
 
Este important faptul că Google va aduce modificări la nivelul camerei, care deja era extrem de lăudată, poate chiar adăugând o cameră wide sau lentile diferite. Ne putem aştepta ca noul Pixel 4 să apară în această toamnă.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: