GALERIE FOTO LG intră în liga „5 inci“ cu smartphone-ul Optimus G Pro

GALERIE FOTO LG intră în liga „5 inci“ cu smartphone-ul Optimus G Pro

Optimus G Pro a fost anunţat de operatorul NTT Docomo. FOTO The Verge

Sony şi HTC şi-au anunţat „giganţii“ de 5 inci şi rezoluţie full HD, acum a venit rândul LG. Sud-coreenii propun pentru 2013 modelul Optimus G Pro.

Ştiri pe aceeaşi temă

Noul smartphone vine să-l „pensioneze“ pe actualul Optimus G. Are un ecran de 5 inci şi rezoluţie 1080p, procesorul este un quad-core Qualcomm la 1,7 GHz, iar memoria RAM este de 2 GB. Bateria a primit cea mai multă atenţie, ajungând la 3.000 miliamperi, notează „The Verge“. Sistemul de operare este Android 4.1 Jelly Bean cu interfaţa modificată de LG. 

Producătorul s-a inspirat puţin şi de la Samsung, dotând telefonul cu un buton de „Home“ fizic în locul unui capacitiv. Iar LG a mai preluat şi ideea cu aplicaţiile sub formă de widgeturi care apar peste ceea ce rulează deja pe ecran. Sud-coreenii le numesc „Slide Apps“ şi oferta le cuprinde pe cele de bază. Şi Sony oferă aşa ceva, denumite „Small Apps“.

 
 
Foto
Optimus G Pro, smartphone la cota 5 inci de la LG

Există şi modul „Dual Video“ care presupune că telefonul poate înregistra în acelaşi timp şi de la camera principală şi de la cea frontală. Totuşi, videoclipurile nu sunt salvate în fişiere separate, ceea ce face această funcţie puţin inutilă. Însă în cazul în care cineva vrea să filmeze un anumit lucru şi să-l şi comenteze în acelaşi timp, funcţia e binevenită. Camera principală este de 13 megapixeli. 

Telefonul va fi lansat în primăvara în Japonia şi va fi disponibil la operatorul NTT Docomo. LG nu a comunicat alte date, pentru alte pieţe, dar probabil că Optimus G Pro va fi prezentat şi la Mobile World Congress.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea
citeste totul despre: