Galaxy S5 la control: o eroare a camerei foto îi obligă pe posesori să îşi schimbe smartphone-ul

Galaxy
S5 la control: o eroare a camerei foto îi obligă pe posesori să îşi schimbe smartphone-ul

Camera foto de pe Galaxy S5 le dă bătăi de cap posesorilor FOTO Răzvan Băltăreţu

Pe forumuri circulă, de câteva zile, informaţii potrivit cărora unele smartphone-uri Samsung Galaxy S5 se defectează iremediabil în urma unei erori a camerei foto. Samsung a confirmat aceste informaţii, potrivit The Verge.

Ştiri pe aceeaşi temă

Camera de 16 de megapixeli de pe vârful de gamă sud-coreean este printre cele mai bune găsite pe un smartphone. Totuşi, s-ar părea că cei de la Samsung au probleme cu ea.

Utilizatorii s-au plâns că au primit eroarea ”Error: Camera Failure”, după care nu şi-au mai putut folosi camera foto. S-ar părea că problema nu poate fi rezolvată în service şi cei de la Samsung sunt nevoiţi să înlocuiască telefoanele defecte.

Compania sud-coreeană a confirmat existenţa acestei defecţiuni şi încearcă să vină în sprijinul clienţilor nenorocoşi. „Am aflat că un număr limitat de dispozitive Samsung Galaxy S5 au o problemă care cauzează apariţia mesajului «Camera Failure“, a declarat un purtător de cuvânt al companiei.

Cei care au întâlnit problemă sunt sfătuiţi să se adreseze operatorilor sau magazinelor de la care au achizţionat smartphone-ul. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările