Galaxy Note 10 ar putea fi ultimul telefon din seria Note a celor de la Samsung

Galaxy Note 10 ar putea fi ultimul telefon din seria Note a celor de la Samsung

Diferenţele dintre cele două serii premium ale celor de la Samsung, Galaxy S şi Note, par să fie din ce în ce mai puţine cu fiecare generaţie lansată, şi se pare că sud-coreenii iau în considerare eliminarea celei din urmă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Samsung Galaxy Note 10 ar putea fi ultimul telefon din seria Note a celor de la Samsung, conform unui zvon lansat pe Twitter de Evan Blass, care avertizează însă că aceasta este momentan doar o propunere.

Seriile Note şi Galaxy S au anul acesta mai multe asemănări ca niciodată, după ce dimensiunea ecranului şi specificaţiile lui S10 Plus au crescut radical, iar seria Note şi-a pierdut jack-ul de căşti. Practic, principala diferenţă dintre cele două telefoane este reprezentată acum de S Pen, care rămâne o marcă a seriei Note.

Cu toate acestea, o sursă a lui Blass spune că Samsung dezbate viitorul branding-ului seriilor sale, inclusiv eliminarea distincţiei dintre gamele Note şi S. Astfel, am putea avea un nou telefon, denumit Galaxy One, în locul lui S11, aşteptat la începutul anului viitor.

Fanii S-Pen-ului nu ar trebui să fie îngrijoraţi însă, pentru că Samsung nu va renunţa la acesta, noul telefon urmând să fie practic un Galaxy S cu S-Pen încorporat.

Ce s-ar întâmpla însă cu slot-ul ocupat de lansarea seriei Note? Ei bine, asta depinde foarte mult de reuşitele în vânzări ale lui Samsung Galaxy Fold, pentru că sud-coreenii ar vrea ca acesta să înlocuiască Note-ul în poziţia de serie flagship a companiei. Astfel, în loc de Note 11, în luna august a lui 2020 am putea vedea un Samsung Galaxy Fold 2.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: