Galaxy Note 10: Cum va arăta cel mai nou telefon de la Samsung

Galaxy Note 10: Cum va arăta cel mai nou telefon de la Samsung

FOTO via Ishan Agarwal/MySmartPrice

Pe 7 august, compania sud-coreeană va organiza un eveniment Samsung Unpacked, în care va prezenta pentru prima oară noul său dispozitiv din gama Galaxy Note. Cu toate acestea, design-ul pare să fii fost deja dezvăluit, după ce două publicaţii diferite au postat imagini cu ceea ce va fi cel mai probabil forma finală a lui Galaxy Note 10.

Ştiri pe aceeaşi temă

Website-urile MySmartPrice şi WinFuture au obţinut ceea ce par a fi imagini oficiale, pregătite pentru presă, cu Samsung Galaxy Note 10 şi Galaxy Note 10+, varianta mai mare a smartphone-ului. 

Cele două telefoane par să continue conceptul introdus de sud-coreeni pe Galaxy S10, având o gaură pentru cameră în mijlocul ecranului, în partea de sus.

Marginile sunt împinse până la limită pentru a accentua ideea de Infinity Display, un feature pe care Samsung îl introduce pe toate telefoanele sale de top.

Pe spate, noul telefon aduce aminte de un Huawei, datorită unui ansamblu format din trei camere (patru, dacă luăm în calcul şi senzorul de adâncime) şi a unui spate format din sticlă, cu o culoare ce aminteşte de varianta Breathing Crystal a lui P30.

Unul din elementele cheie ale gamei Note, stiloul S-Pen, va reveni în două variante de culoare: negru sau albastru, în funcţie de culoarea telefonului.

Rămâne de văzut ce se va ascunde în interiorul telefonului, însă ne putem aştepta la un Snapdragon 855 (Exynos în Europa), cu cel puţin 8GB de RAM şi cantităţi mari de stocare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: