Funcţia de filmare simultană cu mai multe camere nu vine doar pe iPhone 11. Ce alte telefoane o vor primi

Funcţia de filmare simultană cu mai multe camere nu vine doar pe iPhone 11. Ce alte telefoane o vor primi

Captura via Youtube

Una dintre noutăţile introduse de Apple la evenimentul său din 10 septembrie a fost posibilitatea de a filma simultan, cu toate camerele telefonului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primită cu mult entuziasm atât de audienţa din Steve Jobs Theatre, cât şi de cei care urmăreau evenimentul pe YouTube sau pe site-ul Apple, această funcţie a fost anunţată pentru aplicaţia Filmic Pro de iOS, odată cu venirea lui iOS 13.

Vestea bună este că nu doar posesorii de iPhone 11 vor putea folosi noua funcţie, ci şi cei care au deja unul dintre flagship-urile lansate anul trecut, iPhone XR şi iPhone XS, sau un iPad Pro din 2018.

Cu toate acestea, vor exista câteva limitări. În primul rând, pe vechile flagship-uri, filmarea simultană va fi posibilă doar cu două camere, nu cu toate cele trei disponibile. De exemplu, diferitele combinaţii de cameră pentru iPhone XS pot fi văzute mai jos. În plus, anumite filmări ar putea fi realizate la o calitate mai redusă,arată cei de la 9to5mac.

iOS 13 debutează pe 19 septembrie, cu o zi înainte de lansarea oficială a noii serii de iPhone-uri. Noua funcţie va fi disponibilă doar prin aplicaţia Filmic Pro, deoarece aplicaţia de cameră nu suportă înregistrarea simultană cu mai multe camere. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: