FOTO Cum vor arăta telefoanele Nokia cu Windows Phone 8 care vor fi lansate pe 5 septembrie

FOTO Cum vor arăta telefoanele Nokia cu Windows Phone 8 care
vor fi lansate pe 5 septembrie

Telefoanele vor fi lansate pe 5 septembrie, la Nokia World FOTO Eldar Murtazin

Nokia îşi va lansa noile telefoane cu Windows Phone 8 pe 5 septembrie, în cadrul evenimentului Nokia World. Imaginile schiţelor din cadrul patentelor depuse spun multe despre designul viitor al telefoanelor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Finlandezii vor lansa cel mai probabil trei dispozitive pe piaţă, în timp ce la Nokia World vor arăta doar două smartphone-uri, momentan numite Phi şi Arrow. Dacă până acum au apărut imagini cu Phi, care ar urma să fie modelul cel mai performant de la Nokia, designul apărut de curând în patent este unul mult mai curbat, amintind de Nokia Lumia 610, modelul entry level din categoria Windows Phone pentru finlandezi.

Singura diferenţă vizibilă faţă de Nokia Lumia 610 este faptul că obiectivul camerie este mai mare şi mai rotunjit, iar mufa pentru căştile audio a fost mutată.

Imagini în premieră pe un blog rusesc

Primele informaţii cu adevărat credibile, în afară de data de lansare, au fost oferite de către bloggerul rus Eldar Murtazin, cunoscut pentru informaţii pertinente în trecut. El a spus că ecranul va fi de tip AMOLED, va avea o dimensiune de 4,7 inci, cel mai mare ecran Nokia de până acum, şi va fi mai subţire decât Lumia 800 sau Lumia 900. Murtazin, citat de pocket-lint.com, a mai scris că bateria lui Nokia Phi va fi mai slabă decât la celelalte modele, urmând să reziste doar o singură zi.

După Phi şi Arrow, Nokia va lansa şi Nokia Atlas, respectând modelul de anul trecut, din momentul lansării gamei Lumia. Atunci ei au prezentat Lumia 800 şi Lumia 610, iar apoi au venit cu modelul mai mare, Nokia Lumia 900.

Succes cu Asha

„National Post” vă va ţine la curent pe 5 septembrie cu evoluţia lansării smartphone-urilor de la Nokia cu Windows Phone 8. Cum este de aşteptat, Nokia va prezenta şi alte dispozitive în cadrul evenimentului de lansare, aşa cum a făcut şi anul trecut, când a prezentat gama Asha. Aceasta este reprezentată din telefoane la limita dintre cele clasice şi smartphone-uri.

Deşi nu au sistem de operare, ele pot accesa internetul şi au mai mult aplicaţii sociale, iar preţul lor este unul modest. Cu această gamă, Nokia a avut foarte mare succes în ţările sărace şi în cele în curs de dezvoltare. 

De la stânga la dreapta: Nokia Phi, Nokia Arrow și Nokia Atlas

Imagini din aceeasi galerie
  • De la stânga la dreapta: Nokia Phi, Nokia Arrow și Nokia Atlas
  • Schițele pentru Nokia Phi
  • Schițele pentru Nokia Arrow
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările