FOTO VIDEO Pushbullet - aplicaţia care îţi aduce telefonul pe desktop

FOTO VIDEO Pushbullet - aplicaţia care îţi aduce telefonul pe desktop

Pushbullet conectează telefonul cu laptopul FOTO Adevărul

Suntem într-un univers cu adevărat conectat? Smartphone-urile şi calculatoarele sunt sincronizate în interiorul aplicaţiilor, dar avem nevoie de mai mult. Pushbullet este o aplicaţie care ne place tocmai pentru că oglindeşte smartphone-ul pe laptop.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pushbullet e o aplicaţie de Android şi iOS care mută notificările de pe smartphone pe laptop. E potrivită pentru cei care muncesc foarte mult pe PC sau Mac, nu au timp să se uite pe laptop, dar vor să fie la curent cu ceea ce li se întâmplă. Când primesc o notificare, din orice aplicaţie, pot răspunde direct de pe calculator.

De asemenea, conectează cu uşurinţă dispozitivele între ele. Aţi văzut un link interesant? Puteţi să îl trimiteţi cu un simplu click dreapta către Pushbullet de pe telefon. Înlocuieşte o anumită sincronizare pe care mulţi o făceau cu Pocket, Gmail sau alte servicii cum ar fi Evernote.

Care sunt paşii prin care instalaţi Pushbullet?

1. Instalaţi pe Android sau iOS. Linkurile sunt pe numele sistemelor de operare.

2. Conectaţi-vă printr-un cont de mail.

3. Instalaţi extensia de Google Chrome sau Firefox în browserul vostru şi autentificaţi-vă cu aceeaşi adresă de mail.

Gata, aţi instalat această aplicaţia şi telefonul şi laptopul vă sunt conectate. Ce puteţi face?

1. Click dreapta în browser şi puteţi trimite un Screenshot al paginii sau link-ul pe care sunteţi.

2. Puteţi trimite un mesaj ca un mail către Pushbullet de pe telefon, cu ataşamente şi imagini.

3. Puteţi trimite o listă de cumpărături.

Când ar fi utilă aplicaţia? Aţi putea să o instalaţi pe mai multe telefoane, să zicem pe a voastră şi a soţiei. Atunci puteţi să vă trimiteţi mai uşor fişiere şi liste de cumpărături direct din browser, fără să vă folosiţi telefoanele mobile.

Mai sunt asemenea aplicaţiei, iar cea mai bună e cea de la Motorola, numită Motorola Connect. Dar Pushbullet, descoperită acum câteva zile, ne-a plăcut cât să v-o recomandăm. 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările