FOTO VIDEO Motorola Moto X ajunge, în sfârşit, şi în România

FOTO VIDEO Motorola Moto X ajunge, în sfârşit, şi în România

Motorola Moto X a ajuns şi în România

Motorola Moto X a ajuns şi în oferta unor magazine din România. Telefonul care a marcat prima colaborare directă dintre Google şi Motorola a ajuns târziu la noi şi fără posibilitatea de a-l modifica după bunul plac. Pentru asta, trebuie comandat din SUA.

Motorola Moto X a ajuns de curând pe piaţa din Marea Britanie, iar de acolo a fost importat de două magazine online care-l oferă acum celor doritori. evoMAG şi Clickshop sunt cele două magazine unde se găseşte Moto X.

La evoMAG, telefonul costă 2.060 de lei şi vine în varianta simplă, neagră cu 16 GB capacitate de stocare.

La Clickshop, terminalul are culoarea albă şi costă doar 1.750 de lei.

La QuickMobile la 1.999 de lei. 

Site-ul oficial din SUA de unde poate fi cumpărat. 

Moto X are un procesor Snapdragon S4 dual-core cu o placă grafică cu patru nuclee. Memoria RAM este de 2GB şi un ecran AMOLED de 4,7 inci cu o rezoluţie HD. Nimic impresionant, sunt dotări de vârf de anul trecut. Mai departe, spaţiul de stocare este de 16 sau 32GB. Iar Moto X utilizează nanoSIM, la fel ca iPhone 5.

Motorola şi Google nu vor să se lupte în dotări. După cum spun cei de la Motorola, ei nu cred că pentru utilizatorul normal contează rezultatele din benchmark-uri şi diferenţele fine între un ecran 720p sau 1080p, pentru că diferenţa este insesizabilă. Astfel, Motorola contează pe un Android aproape standard, pe caracteristici decente şi pe un ecran 1280x720 de pixeli. De asemenea, memoria RAM este de 2 GB, un avantaj în faţa altor telefoane din categoria sa.

Versiunea de Android de pe Motorola Moto X a fost modificată pentru a susţine mici caracteristici unice. De exemplu, camera foto porneşte printr-un gest din încheietură, dacă "agităm" puţin telefonul. În plus, terminalul are comanda vocală mereu pornită, iar Moto X recunoaşte doar vocea posesorului, chiar şi într-o sală aglomerată. Nu ştim cât de ciudat va fi acest lucru în momentul când nu vrem ca telefonul să ne bage în seamă. Dar el va fi pregătit mereu, noi îl activăm cu expresie "Ok Google Now".

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: